Blogs van Daniëlle

Dierenliefde!

Langzaam bewegen die staartjes heen en weer. In de avond horen we ze tjilpen. Dat zijn geluiden waar ik best van kan genieten, zolang ze in hun terrarium zitten.


Nieuwe liefde

Vorig jaar november. Ik vierde mijn 30e verjaardag. Samen met mijn man -zonder kids- een weekend weg. Heerlijk! De laatste uurtjes van dat weekend spendeerden wij in een sportcentrum.


Liefde

" Als ik eraan terugdenk, ruik ik de zoete geur van die grote plakkende hartjes lolly nog. Het was Valentijnsdag en dat bracht wat spanning met zich mee. Zeker op die leeftijd. Zou ik ook iets krijgen? Ik had een vriendje, verkering. Ofzoiets. Want hoe noem je dat als je in groep 5 zit? We waren verliefd op elkaar. Philip en ik. 

Liefde

 "En ze leefden nog lang en gelukkig. Zo eindigt elk sprookje. Zou dat ook gelden voor de sprookjeshuwelijken in real life? Neem nou Prins Harry en zijn echtgenote Meghan. Zij kozen voor zichzelf. Als royalty star not done, zo blijkt.“Geniale moeder?

Je weet dat je moeder bent als er maar weinig tijd is voor jezelf. Me-time is schaars en daar dien je zeer zorgvuldig mee om te gaan. Te vergelijken met een tikkende tijdbom. Denk verstandig, wees creatief. Sociaal in isolatie

“Thuis. De plek waar je graag bent. Of niet? Onder deze omstandigheden is het voor velen een uitdaging. Zonde. Want zo zou het niet moeten zijn. Natuurlijk, we missen onze sociale contacten.