Blogs

Langzaam bewegen die staartjes heen en weer. In de avond horen we ze tjilpen. Dat zijn geluiden waar ik best van kan genieten, zolang ze in hun terrarium zitten.

Er wordt hard gewerkt op de dagbesteding van het Skager AC Lokatie Berkerweg want ze zijn de zakjes met thee aan het vullen voor itheetje. 

Vorig jaar november. Ik vierde mijn 30e verjaardag. Samen met mijn man -zonder kids- een weekend weg. Heerlijk! De laatste uurtjes van dat weekend spendeerden wij in een sportcentrum.

Er wordt hard gewerkt om itheetje goed op de kaart te zetten. Achter de schermen zijn we bezig met verschillende dingen. Ik zal ze voor jullie even op een rijtje zetten.

" Als ik eraan terugdenk, ruik ik de zoete geur van die grote plakkende hartjes lolly nog. Het was Valentijnsdag en dat bracht wat spanning met zich mee. Zeker op die leeftijd. Zou ik ook iets krijgen? 

"En ze leefden nog lang en gelukkig. Zo eindigt elk sprookje. Zou dat ook gelden voor de sprookjeshuwelijken in real life? Neem nou Prins Harry en zijn echtgenote Meghan. 


“Geniale moeder?

Je weet dat je moeder bent als er maar weinig tijd is voor jezelf. Me-time is schaars en daar dien je zeer zorgvuldig mee om te gaan. 


Sociaal in isolatie

“Thuis. De plek waar je graag bent. Of niet? Onder deze omstandigheden is het voor velen een uitdaging. Zonde. Want zo zou het niet moeten zijn. Natuurlijk, we missen onze sociale contacten.